Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in deze woning! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving
Video
Virtuele tour
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Leuke tussenwoning net buiten het centrum van Sluis. De woning is gelegen aan een rustige straat waar voldoende parkeermogelijkheden zijn. Daarnaast is de woning gelegen in een groenrijke omgeving. Aan de voorzijde van de woning is dit al zichtbaar. In de woning zijn drie slaapkamers aanwezig, een ruime woonkamer met open keuken en de woning is deels voorzien van kunststofkozijnen met rolluiken. Benieuwd naar deze leuke tussenwoning net buiten het centrum van Sluis? Plan dan snel een bezichtiging!

Begane grond: Via de voordeur betreed je de woning, je komt uit in de hal. In de hal bevindt zich het toilet en, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Via de hal kom je binnen in de open keuken, deze is ruim en licht. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en er is een aansluiting voor de wasmachine aanwezig. Daarnaast is er een extra kastruimte die prima kan fungeren als voorraad kast. De achterdeur bevindt zich ook in de keuken, deze geeft toegang tot de achterliggende tuin die geheel naar eigen smaak in te delen is. Via de keuken loop je zo de woonkamer in, als scheiding tussen de woonkamer en de keuken is er een lage kast gemaakt. De woonkamer is ruim en zeer licht door het gebruik van grote ramen en de schuifpui. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich momenteel aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde is een eethoek gecreëerd. Hier bevinden zich ook schuifdeuren die een mooi uitzicht geven op de achtertuin.

Eerste verdieping: Via de trap in de hal kom je uit op de overloop van de tweede verdieping. De overloop geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en een badkamer. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer is licht en ruim, dit komt door de grote ramen. Deze ramen zijn geplaatst in houten kozijnen en voorzien van rolluiken. In de slaapkamer is ook een wastafelmeubel aanwezig. De badkamer in deze woning bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wasbak. Er is een relatief groot raam aanwezig dat geplaatst is in een kunststof kozijn. Door dit raam zijn er voldoende mogelijkheden om frisse lucht naar binnen te laten en door de natuurlijke licht inval voelt de badkamer ruim aan. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Het gaat om een grote en een wat kleinere slaapkamer. De ruimere slaapkamer is identiek aan de slaapkamer aan de voorzijde, met als verschil dat hier kunststof kozijnen aanwezig zijn. De kleinere slaapkamer kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan een inloopkast of een werk/ hobbykamer.

Tweede verdieping: Op de overloop van de eerste verdieping bevindt zich ook de vlizo trap die toegang geeft naar de zolder.

Buitenruimte: Via de achterdeur of de schuifdeuren in de woonkamer betreed je de tuin. In de tuin is een stenen berging aanwezig, deze is ruim genoeg om fietsen en tuinmeubilair in op te bergen. Verder is de tuin geheel naar eigen smaak aan te leggen. Achter de schutting bevindt zich nog een zeer ruime oprit waar een privéparkeerplaats mogelijk is.

Kenmerken:
- Tussenwoning met veel mogelijkheden
- Rustig gelegen, net buiten het centrum van het bruisende centrum van Sluis
- Woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken.
- Woning bevindt zich in een op te frissen staat van onderhoud.

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving