Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Aan de Kaaipoort, in het authentieke centrum van Aardenburg bevindt zich dit royale woonhuis voorzien van een diepe achtertuin en vrijstaande dubbele garage. Achter de karakteristieke voorgevel van deze woning schuilt een verrassend woonvolume. Drie volwaardige verdiepingen die naar eigen wens kunnen worden ingedeeld en afgewerkt. Bent u op zoek naar een woning in Aardenburg met garage en tuin, dan nodigen wij u van harte uit om dit alles zelf te ervaren en ook enthousiast te worden!

  Begane grond: lange entreehal met meterkast, trapopgang en een praktische inbouwkast onder de trap. De entreehal biedt toegang tot de woonkamer aan de voorzijde van het pand en de keuken die aan de achterzijde is gelegen. De woonkamer is ruim en beschikt over een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte aan de achterzijde. Het eetgedeelte sluit aan op de keuken en de achterliggende serre. De keuken is voorzien van een langgerekte keukenopstelling. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich nog het toilet, een kelderkast, de bijkeuken en de serre. De serre en de bijkeuken zijn voorzien van deuren die toegang verlenen tot het achterliggende terras en de tuin.

  Eerste verdieping: de overloop is ruim en geeft toegang tot twee ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig op deze verdieping. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet.

  Tweede verdieping: de tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap en gezien het mooie volume en hoogte zeer geschikt voor twee extra slaapkamer of leuke werkkamer / hobbyruimte.

  Buitenruimte: De diepe stadstuin is noord georiënteerd, maar de de grote van de tuin is er altijd zon aanwezig in de tuin. De tuin geeft toegang tot een overkapping die aanwezig is achter de woning en een ruime garage die zich achter op het perceel bevindt. De garage is ruim en voorzien van elektra en een elektrische garagepoort.

  Kenmerken:
  - Karakteristiek woonhuis gelegen in een authentieke straat;
  - Woning die veel woonruimte biedt;
  - Woning die naar eigen wens kan worden opgefrist en afgewerkt;
  - Verwarming en warm water middels CV-combiketel;
  - Grote garage met elektrische poort aanwezig;;
  - Diepe stadstuin aanwezig;

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving