Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in deze woning! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving
Video
Virtuele tour
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Prachtig monumentaal pand in de oudste straat van Aardenburg. Dit pand zit vol met karakter en dat begint al bij het buitenaanzicht. De voorgevel heeft een fraaie trapgevel en twee kleuren baksteen met sierbogen en korfbogen in het metselwerk. Binnenin de woning zijn de authentieke elementen behouden gebleven ondanks dat er een aantal kamers gerenoveerd zijn. De grote ruime kamers met grote ramen zijn hier een mooi voorbeeld van. Tel de hoge plafonds en de zichtbare houten dakconstructie op de tweede verdieping hierbij op en je hebt een prachtig monumentaal pand om in te wonen. Het pand beschikt over een enorm woonvolume waardoor er diverse mogelijkheden zijn om de kamers in te delen naar eigen smaak. Ben je op zoek naar een woning met karakter en voldoende ruimte? Dan is deze woning zeker het bekijken waard!

Indeling begane grond: Via de voordeur betreed je de woning. Je komt uit in een fraaie hal, vroeger de voorkamer. De hal is voorzien van een houten vloer en op dit moment ingericht als leefruimte annex woonkamer. Het leuke aan deze kamer is de extra kamer die aangrenzend is, dit geeft de kamer niet alleen extra ruimte maar ook het karakter van de woning blijft behouden. Op dit moment wordt de kamer gebruikt als speelruimte en opslag. Maar bedenk eens wat een heerlijke kantoorruimte of hobbykamer je hier kunt creëren. Via de voorkamer loop je door een lange hal naar de gezellige woonkeuken. In de lange hal bevinden zich een aantal praktische ruimten waaronder de kelder en het toilet op de begane grond. De woonkeuken is een gezellige ruimte vol karakter. Er is een grote schuifpui aanwezig die directe toegang biedt tot de knusse achtertuin. Daarnaast zorgt deze schuifpui voor veel natuurlijk daglicht waardoor de keuken zeer licht is.

Indeling eerste verdieping: Via de trap in de hal kom je uit op de overloop van de tweede verdieping. Op deze verdieping bevinden zich drie kamers en een badkamer. De kamer aan de voorzijde is op dit moment ingericht als woonkamer. Dit kan prima, de grote ramen en de restanten van de authentieke open haard maken het geheel af. De ruimte zou ook uitermate geschikt zijn om een zeer ruime hobbykamer te creëren. Verder op deze verdieping is de badkamer aanwezig, deze is ruim en voorzien van een (bubbel)ligbad, douchecabine wastafelmeubel en apart toilet. Aan de achterzijde van de woning zijn nog twee slaapkamers. Eén slaapkamer is zeer ruim en heeft de authentieke elementen behouden. Denk hierbij aan een hoog plafond en grote ramen met veel lichtinval. De andere kamer is op dit moment ingericht als werkkamer. Maar bedenk eens wat een prachtige inloopkast hier gecreëerd kan worden? Of toch meer behoefte aan een slaapkamer? Ook dat is mogelijk in deze ruimte.

Indeling tweede verdieping: Via de vaste trap op de eerste verdieping kom je uit op de overloop van de tweede verdieping. Deze verdieping is sfeervol en het authentieke karakter van het pand is hier duidelijk aanwezig. Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de cv-ruimte. Eén slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning, de andere slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Beide slaapkamers zijn ruim en licht door het gebruik van grote ramen. In dit pand dat een enorm volume heeft is er geen zolder aanwezig, maar op beide slaapkamers zijn er grote inbouwkasten in de wanden aanwezig. Daarnaast is er in de cv ruimte voldoende ruimte om spullen op te bergen. De gehele verdieping bevindt zich direct onder het dak, hierdoor is de houten dakconstructie zichtbaar. De houten balken geven de slaapkamers een authentiek karakter wat helemaal past bij deze prachtige woning.

Indeling buitenruimte: Bij deze woning hoort een knusse achtertuin met een praktische toegang achterom. De tuin is voorzien van een zonneterras waar een gezellig zithoekje gecreëerd kan worden. Aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeergelegenheid in de straat. Het is een vrij rustige straat.
Kenmerken:
- Monumentaal pand
- Zeer ruim
- Drie grote slaapkamers aanwezig
- Grote woonkeuken
- Drie kamers die geheel naar wens ingericht kunnen worden
- Prachtige voorgevel
- Gelegen in een rustige straat in het centrum
- Knusse achtertuin gelegen op het zuiden.

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving