Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Gelegen in het centrum van Aardenburg, omringt door historische panden, biedt MYHOUSE makelaars deze statige tussenwoning aan. Een woning die voorzien is van veel ruimte en de mogelijkheid biedt om deze geheel naar eigen wens in te delen en af te werken. De woning beschikt over de bestemming 'centrum', waar wonen met vele bedrijfsmatige activiteiten is toegestaan. Ben jij op zoek naar een ruime en/of multifunctionele woning die op een sfeervolle locatie is gelegen en die geheel naar eigen wens kan worden ingedeeld en afgewerkt? Dan is deze woning zeker een bezichtiging waard. Neem snel contact met ons op, dan plannen we graag een bezichtiging in!

  Aardenburg is de oudste stad van Zeeland. Op vele plaatsen in Aardenburg, maar zeker in de Weststraat wordt je daaraan herinnert. Je vindt er relatief veel jonge gezinnen en er zijn relatief veel voorzieningen aanwezig (winkels, scholen, huisartspraktijk, bushalte, sportfaciliteiten en een rijk verenigingsleven). Aardenburg is gunstig gelegen, met goede aansluitingen richting Nederlandse en Belgische steden in de omgeving. Kortom een zeer aangename en gemoedelijke plek om te wonen.

  Begane grond : met meterkast, toegang tot een grote open ruimte, waar plaats is voor een hal, aparte kamer begane grond en een ruime woonkamer. Aansluitend een ruime keuken met eenvoudige keukenopstelling en toegang tot de kelderruimte. In de aanbouw aan de achterzijde van de woning bevindt zich een toilet, een badkamer met douche en wastafel en een bijkeuken. De achtertuin is ruim, zuid georiënteerd, voorzien van een garage en voorzien van een ruime toegang achterom.

  Eerste verdieping : een ruime overloop, twee grote slaapkamers en een ruimte die dienst kan doen als badkamer of dressing;

  Bijzonderheden :
  - Gelegen in het historische centrum van Aardenburg;
  - Voorzien van een ruime zuid georiënteerde achtertuin;
  - Bestemming centrumdoeleinden, het geheel kan gebruikt worden als woonhuis, winkel, kantoor en diverse andere bedrijfsmatige functies;
  - Het object bevindt zich in een "op te frissen" staat van onderhoud;

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving