Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
Meer media
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Verscholen in een authentiek straatje in het centrum van Oostburg, staat deze charmante en praktisch ingedeelde jaren '30 tussenwoning. Deze woning wordt verkocht in verhuurde staat en is om die reden interessant als beleggingsobject.

Begane grond : u betreedt de woning via de entreehal, waar zich ook de meterkast en een opgaande trap naar de eerste verdieping bevinden. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot de zitkamer die zich aan de voorzijde van de woning bevindt en de eetkamer die aan de achterkant is gesitueerd. Vanuit de eetkamer loopt u door een open doorgang zo de keuken in en is voorzien van een praktische keukenopstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot een achterhal die voorzien is van witgoedaansluitingen en een cv-opstelling, een toilet en een praktische badkamer.

Eerste verdieping : vanuit de entreehal bereikt u met de opgaande trap de overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van voldoende daglichttoetreding.

Zolder verdieping : zolder die momenteel gebruikt wordt als berging.

Indeling buitenruimte : Vanuit de achterhal heeft u toegang tot een oost georiënteerd terras met ruimte voor een eettafel en een achterliggende tuin met kleine buitenberging en de poort aan de achterzijde geeft toegang tot een brandgang met plaats voor de afvalcontainers.

Kenmerken:
- Woning wordt verkocht in verhuurde staat;
- Interessant investeringsobject;
- Woning is gelegen in een leuk straatje;;
- Voorzien van leuke achtertuin

Meer informatie beschikbaar op onze website

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving