Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Aan dit unieke voormalige kerkgebouw is de laatste jaren veel aandacht besteed. Het is een sfeervolle woning geworden, waar moderne afwerking en authentieke details elkaar op gepaste wijze afwisselen. Ook aan de indeling is veel aandacht besteed en dit zorgt voor een aangenaam huiselijk geheel. Intieme slaapkamers, badkamer en dressing zijn afgewisseld met een ruimtelijke keuken, eetkamer en andere leefruimtes. Het resultaat is een unieke woning die is voorzien van een hedendaags wooncomfort en beschikt over enorme ruimtes waar de vroegere functie nog duidelijk zichtbaar is. Altijd al bijzonder willen wonen? Dan mag u dit object zeker niet missen!

  Begane Grond: entree met vestiaire, opgaande trap, bergruimte, slaapkamer met toilet en dressing, woonkamer met aparte eetkamer, keuken, trap naar de ruime kelder, bijkeuken, slaapkamer, toilet en badkamer.

  Eerste Verdieping: woonkamer (of slaapkamer) met doorgang naar een grote open ruimte boven de woonkamer.

  Buitenruimte : de woning is voorzien van een onderhoudsvriendelijke voortuin met parking voor de woning en private parking naast de woning. Aan de zuidzijde naast de woning is een ruim terras aanwezig met voldoende plaats om heerlijk van de zon te genieten. Achter de woning is een netjes aangelegde tuin aanwezig die voorzien is van een gazon, vijver en terras. Aan de noordzijde van het terrein is een houten berging en een carport aanwezig.

  Kenmerken:
  - De Kerk van de Onze Lieve Vrouwe Sterre der Zee werd oorspronkelijk rond 1950 gebouwd als patronaatsgebouw en werd ontworpen door de architecten F.H.M. Mol en F.P.M. Froger. In 1959 werd het gebouw als kerk in gebruik genomen. Na een laatste dienst op 24 december 2002 is de kerk buiten gebruik gesteld.
  - Woning die is gelegen in het authentieke Zeeuws-Vlaamse buurtschap Slijkplaat;
  - Gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust;
  - Deze woning beschikt over de mogelijkheid om zich naar heel veel verschillende wensen en functies aan te passen. Enkele voorbeelden zijn: zeer ruim woonhuis, woonhuis voor dubbele bewoning (mantelzorg of kangoeroewoning), kantoor en/of praktijk aan huis, bed & breakfast, galerie, atelier en vele andere mogelijkheden. En met een gebruiksoppervlak van bijna 460m2 en een inhoud van 2650m3 is ruimte hier nooit een probleem om uw wensen in te passen.

  Deze woning mag zowel permanent bewoond of recreatief gebruikt worden.

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de virtuele tour, de video en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  MYHOUSE makelaars is dé moderne makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Of je nu je huis wilt verkopen, een huis wilt verhuren of benieuwd bent naar de waarde van je woning. Graag gaan we voor jou aan de slag. Jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Dat kan je verwachten bij MYHOUSE makelaars. Ondertussen zijn we al heel wat jaren actief in de makelaarswereld, en met die ervaring helpen we jou graag.

  Heb jij plannen om je huis te verkopen, verhuren of zoek je iets nieuws? Laat het ons weten en we helpen je graag!

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving