Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in deze woning! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving
Video
Virtuele tour
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Deze authentieke vrijstaande woning in Aardenburg is een buitenkans voor iedereen die niet bang is om zijn handen uit de mouwen te steken. De woning is deels gerenoveerd maar biedt nog talloze mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten. Het gaat om een karakteristieke vrijstaande woning in het centrum van Aardenburg, gelegen in een rustige straat. Het bijzondere aan deze woning is dat de woning in twee delen opgesplitst is. Zo zijn er twee keukens, badkamers en vijf slaapkamers ontstaan. Ondanks dat deze woning misschien klein oogt, is er verrassend veel woonvolume aanwezig. Is je interesse gewekt? Twijfel dan niet en neem contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling begane grond: Via de voordeur kom je binnen in de lange hal, deze loopt van de voorzijde door naar de achterzijde van de woning. De hal geeft toegang naar de woonkamer die zich aan de voorzijde van de woning bevindt. De woonkamer is vierkant en voelt knus aan, de kamer is voorzien van grote ramen en er is een gaskachel. De authentieke schouw waar de gaskachel voor geplaatst is geeft de ruimte extra karakter. Aan de achterzijde van de woning komt de hal uit in een grotere ruimte die aangrenzend is aan de keuken. De keuken is een knusse ruimte die uitzicht geeft over de achtertuin. Tegenover de deur van de keuken zit er een andere deur die toegang geeft tot het tweede woongedeelte. Via deze deur kom je uit in een open ruimte waar op dit moment een keukenblokje en een opgaande trap zich bevind. Achter deze open ruimte is er een badkamer gecreëerd die voorzien is van een apart toilet.

Indeling eerste verdieping: Via de opgaande trap in de woonkamer kom je uit op de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Van de drie slaapkamers bevinden zich er twee aan de voorzijde van de woning. Beide slaapkamers zijn bijna identiek. Door het plaatsen van een dakkapel zijn beide kamers ruim en licht. De derde slaapkamer bevindt zich aan de zijkant van de woning en is iets kleiner dan de slaapkamers aan de voorzijde. Toch is dit een mooie kamer met verschillende mogelijkheden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wasbakje. Een aangename verrassing op deze verdieping is de ruimte aan de achterzijde van de woning. Deze is bereikbaar via een luik, dat in de muur gemaakt is. Via dit luik kom je direct onder het dak terecht. Deze mooie ruimte kan zeer goed gebruikt worden als zolder.

Via de trap in de open ruimte op de begane grond kom je uit op een lange overloop. Deze overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en twee grote kast ruimtes. Beide kamers zijn voorzien van een raam waardoor ze zeer licht zijn. De slaapkamers kunnen geheel naar eigen smaak ingericht worden.

Indeling buitenruimte: De woning is gelegen in een rustige straat in het centrum van Aardenburg. In de straat zijn voldoende parkeermogelijkheden. De achtertuin van deze woning is gelegen op het oosten. Ondanks de oost georiënteerde ligging is er toch een hele dag zoninval. Wat het een heerlijke tuin maakt. Verder is de tuin geheel naar eigen smaak in te richten.

Kenmerken:
- Karakteristieke woning in het centrum van Aardenburg
- Voorzien van 5 slaapkamers
- Voldoende mogelijkheden om geheel naar eigen smaak in te richten
- Deels voorzien van kunststofkozijnen
- Verrassend veel woonvolume
- Voorzien van twee badkamers en twee keukens

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving