Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  In het pittoreske en artistieke dorp Groede, aan een doorgaande straat vlakbij de gezellige Markt, ligt deze leuke (starters)woning met tuin, garage en berging. In Groede vindt u naast de vele goed bewaarde panden, een gezellige markt met historische kerk ook één van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Deze knusse woning biedt u de ideale plaats om van dit aangename dorp te genieten. Is uw interesse gewekt, neem dan snel contact met ons op.

  Begane grond : Hal met toilet, trap, trapkast en meterkast. Lichte woonkamer voorzien van nette vloer en gashaard. Keuken met keukenblok die toegang voorziet naar het achterliggende terras en de tuin.

  Eerste verdieping : Overloop, drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

  Buitenruimte : Fraai aangelegde tuin met diverse fruitboompjes/-struiken en terras op het Oosten en zicht op de naastgelegen kerk.

  Kenmerken:
  - Gelegen in het centrum van het pittoreske Groede
  - Volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
  - Verwarming middels gashaard en warm water middels elektrische boiler
  - Woning kan geheel naar eigen wens worden afgewerkt

  Deze woning mag zowel permanent bewoond of recreatief gebruikt worden.

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de virtuele tour, de video en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  MYHOUSE makelaars is dé moderne makelaar van Zeeuws-Vlaanderen. Of je nu je huis wilt verkopen, een huis wilt verhuren of benieuwd bent naar de waarde van je woning. Graag gaan we voor jou aan de slag. Jarenlange ervaring, een persoonlijke aanpak en een transparante werkwijze. Dat kan je verwachten bij MYHOUSE makelaars. Ondertussen zijn we al heel wat jaren actief in de makelaarswereld, en met die ervaring helpen we jou graag.

  Heb jij plannen om je huis te verkopen, verhuren of zoek je iets nieuws? Laat het ons weten en we helpen je graag!

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving