Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Mooie winkelruimte middenin het centrum van het pittoreske stadje Sluis. Dit zeer ruime winkelpand biedt diverse mogelijkheden. Er zijn twee verdiepingen aanwezig, een mooie etalage en een zeer ruime winkelopstelling. Het pand kan voor diverse sectoren in de detailhandel ingevuld worden. Interesse in een mooi winkelpand met diverse opties? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie of plan een bezichtiging!

  Indeling begane grond: Via de statige portiek aan de voorzijde van het pand betreed je de winkelruimte. Deze is zeer ruim en licht. Tegen de muren aan weerszijden van de winkelruimte is voldoende ruimte om het te verkopen assortiment uit te stallen. Hierdoor blijft er in het midden van de winkel zeker nog voldoende ruimte over om te lopen of om een leuke zithoek te creëren. Achter de winkelruimte bevind zich een opslag ruimte met opgaande trap. Deze ruimte heeft een goede opstelling en laat voldoende daglicht naar binnen. Het natuurlijk daglicht kom binnen vanaf de eerste verdieping, door de enorme etalage ramen die zich daar bevinden.

  Indeling eerste verdieping: Via de opgaande trap in de opslag ruimte kom je uit op de eerste verdieping. Deze verdieping wordt gekenmerkt door de grote ramenpartij aan de voorzijde van het pand. Deze ramen zijn zeer geschikt als etalage ruimte. Verder is er op deze verdieping voldoende ruimte om een magazijn te creëren. Daarnaast is er een keukenblok aanwezig en kan er een eethoek gecreëerd worden.

  Kenmerken:
  - Winkelpand op A-locatie
  - Middenin het centrum
  - Prachtige voorgevel met etalage
  - Voorzien van twee verdiepingen

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving