Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
  Meer media

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Nette bedrijfsruimte gelegen aan de rand van het bedrijventerrein "de Vlasschaard" te Eede. Het bedrijventerrein van Eede is een goed gelegen industriegebied van West Zeeuws-Vlaanderen en biedt plaats aan vele verschillende soorten bedrijfsvoering. De ontsluiting en bereikbaarheid van het terrein is goed, mede door de vele verbeteringen aan het wegennetwerk die de laatste jaren zijn doorgevoerd aan Nederlandse en Belgische zijde.

  Het object is gebouwd in het jaar 1998, is vervaardigd uit een stalen skelet wat grotendeels bekleed is met geïsoleerde metalen panelen. De loods is grotendeels voorzien is van een dubbele verdieping, wat de binnenruimte extra bruikbaar maakt. Aan de voorzijde is de loods voorzien van een loopdeur en een grote overheaddeur.

  Indeling : de loods / bedrijfsruimte biedt op de begane grond een L-vormige open ruimte die toegankelijk is via een garagedeur van 3m breed en 3m hoog. Verder bevindt zich op de begane grond een aparte entree met meterkast, trap naar eerste verdieping, een klein keukenblok, een toiletruimte en een aparte ruimte die gebruikt kan worden als kantoorruimte, opslagruimte, etc. De eerste verdieping is een L- vormige open ruimte die gebruikt kan worden voor extra opslag / magazijn en ook de mogelijkheid geeft tot het maken van een kantoorruimte.

  Kenmerken:
  - begane grond 10,00 x 15,20m
  - bovenverdieping 4,40 x 15,20 + 5,40 x 4,90m
  - hoogte tot verdieping 3.30 m
  - overheaddeur 3.00 breed x 3.00 hoog;
  - loopdeur 80cm;
  - toiletruimte met fontein;
  - mogelijkheid tot maken kantoorruimte;
  - buitenterrein volledig verhard;
  - mogelijkheid tot parkeren op het terrein;
  - huurprijs €525,- excl. BTW

  Meer informatie beschikbaar op onze website

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving