Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Meer media
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Op zoek naar een ruime gezinswoning of een heerlijke vakantiewoning. Dan mag u deze leuke woning aan de rand van het aangename dorp Nieuwvliet niet missen. U kunt hier heerlijk vrij wonen en de zuid georiënteerde achtertuin geeft u de kans volop van het buitenleven te genieten. De woning, welke recent is voorzien van een zeer ruime aanbouw biedt tal van mogelijkheden. Dit woonobject maakt misschien wel een lang gekoesterde droom waar: slechts vijf autominuten van zee en strand verwijderd en alle leuke Zeeuws-Vlaamse kustplaatsen liggen allen binnen korte afstand. Is uw interesse gewekt, neem dan snel contact met ons op!

  Begane grond: Via de voordeur betreed je de entreehal van de woning. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot een kamer aan de linker zijde van de woning. Deze kamer kan worden gebruikt als slaapkamer en sluit aan op een ruimte die dienst kan doen als badkamer. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de woonkeuken. Een langgerekte ruimte die praktisch ingedeeld en voorzien is van de nodige inbouwapparatuur. Aansluitend bevindt zich de woonkamer die ook zeer ruim en licht is. In de woonkamer is er plaats voor een ruime zithoek en een eettafel. Vanaf de eettafel heb je een heerlijk uitzicht over je eigen achtertuin en de openslaande deuren maken het mogelijk om een directe verbinding te creëren met de achterliggende tuin.

  Eerste verdieping: Via de trap in de hal kom je uit op de overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toeging tot twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn zeer ruim, licht en voorzien van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, tweede toilet en een wastafelmeubel. De slaapkamers en de badkamer beschikken over een zeer aangename sfeer en zijn zeer mooi afgewerkt.

  Buitenruimte: Aan de voorzijde van de woning is er een leuk voortuintje aangelegd. Zo wordt er gepast privacy gecreëerd ten aanzien van de rustige straat aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning is een netjes aangelegde achtertuin aanwezig. De tuin is voorzien van mooie gazons en vaste beplanting. Achter op het perceel zijn nog een ‘mancave’ en een ruime berging aanwezig.

  Kenmerken:
  - Gelegen op een goede locatie aan de rand van het aangename dorp Nieuwvliet;
  - Ruime woning die volledig gelijkvloers bewoond kan worden;
  - Deze woning mag zowel permanent bewoond worden, als recreatief gebruikt worden;
  - Voorzien van nieuwe kozijnen en goed dubbel glas;
  - De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming;
  - Goed geïsoleerde woning, nieuwe elektra en nieuw leidingwerk aanwezig;
  - Woning momenteel voorzien van drie ruime slaapkamers;
  - Eerste verdieping is bijna geheel afgewerkt;
  - De begane grond moet nog grotendeels worden afgewerkt;

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de video en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen.

  Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving