Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving Bekijk op de kaart
Meer media
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Verscholen in een authentiek straatje in het centrum van Sluis, staat deze charmante en praktisch ingedeelde tussenwoning. Deze woning wordt verkocht in verhuurde staat en is om die reden zeer interessant als beleggingsobject.

Begane grond : u betreedt de woning via de entreehal, waar zich ook de meterkast, het toilet en een opgaande trap naar de eerste verdieping bevinden. Vanuit de entreehal heeft u toegang tot de woonkamer die zich over de volledige diepte van de woning bevindt. Vanuit de woonkamer loopt u door een open doorgang zo de keuken in. De keuken is voorzien van een praktische keukenopstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot het achterliggende terras.

Eerste verdieping : vanuit de entreehal bereikt u met de opgaande trap de overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Zolder verdieping : zolder die momenteel gebruikt wordt als berging.

Indeling buitenruimte : Vanuit de kruken heeft u toegang tot een noord georiënteerd terras met ruimte voor een eettafel en een achterliggende tuin met een kleine aangebouwde buitenberging en een berging achter op het perceel. Het perceel beschikt over een toegang achterom.

Kenmerken:
- Woning wordt verkocht in verhuurde staat;
- Interessant investeringsobject;
- Woning is gelegen in het centrum van Sluis;
- Voorzien van praktische achtertuin

Meer informatie beschikbaar op onze website

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving