Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving
Video
Virtuele tour
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Deze mooie woning in het centrum van Zuidzande is gelegen aan een rustige straat en toch zijn alle voorzieningen om de hoek. Het pand is in zijn geheel netjes afgewerkt maar biedt aan de andere kant nog voldoende mogelijkheden om er een eigen stempel op te drukken. De indeling van de woning is prettig en er zijn zeer ruime kamers aanwezig. De grote woonkeuken aan de achterzijde van deze woning is hier een mooi voorbeeld van. Op de bovenverdieping is er een prachtig dakterras aanwezig. Het dakterras biedt een prachtig uitzicht over je eigen tuin en het achterliggende polderlandschap. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om tot aan de kustlijn te kijken en de boten zo voorbij te zien varen. Alles bij elkaar opgeteld zou dit weleens de perfecte gezinswoning kunnen zijn. Interesse in deze zeer ruime woning? Plan dan snel een bezichtiging in!

Indeling begane grond: Via de voordeur betreed je de woning, je komt uit in een halletje waar zich de opgaande trap bevindt. De hal geeft toegang tot de ruime woonkamer. Het zitgedeelte is aan de voorzijde van de woning gecreëerd. Door het gebruik van grote ramen is de woonkamer en het zitgedeelte zeer licht. In de woonkamer is een authentieke schouw aanwezig, deze zorgt voor extra karakter in de kamer. Voor deze schouw is een gaskachel geplaatst die het hele geheel afmaakt. Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw geplaatst. In deze mooie aanbouw is een heerlijke woonkeuken gecreëerd. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en heeft daarnaast veel natuurlijk licht inval door de grote raampartij aan de achterzijde. De aanbouw is zeer netjes afgewerkt en creëert een enorme leefruimte op de begane grond. De woonkeuken kan terecht het hart van deze woning genoemd worden. Aansluitend aan de keuken is er een bijkeukentje waar zich ook de tuindeur bevindt die toegang geeft tot de heerlijke achtertuin. De inpandige garage bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is via de bijkeuken gemakkelijk te bereiken. De garage is ruim genoeg om 1 auto in te zetten. Eventueel kan deze ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt worden, denk bijvoorbeeld eens aan een kantoorruimte of breid de woonkamer uit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Indeling eerste verdieping: Via de trap kom je uit op de overloop van de eerste verdieping. Deze overloop is ruim en zeer licht door het gebruik van ramen aan de voor- en achterzijde. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers en eventueel het dakterras. Het dakterras biedt een prachtig uitzicht over je eigen tuin en het achterliggende polderlandschap. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om tot aan de kustlijn te kijken en de boten zo voorbij te zien varen. Mocht deze woning nog niet genoeg ruimte bieden dan is er eventueel de mogelijkheid om nog een verdieping op dit dakterras te plaatsen. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Aangrenzend aan de overloop is er nog een kleine overloop gecreëerd. Door de ronde boog krijgt de gehele ruimte een authentiek karakter. Deze overloop geeft toegang tot een apart toilet, de badkamer en nog een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wasbak. De slaapkamer aan de voorzijde is zeer licht door het gebruik van grote ramen. Daarnaast is deze kamer zeer ruim en kan eventueel voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Indeling buitenruimte: De woning is voorzien van een diepe achtertuin met berging. De tuin is gelegen op het noordoosten. Ondanks de noord georiënteerde ligging is er toch een hele dag zoninval. Wat het een heerlijke tuin maakt. Op dit moment is er een grasveld aangelegd, maar is nog voldoende ruimte om de tuin naar eigen smaak in te delen. Een heerlijk zonneterras behoort tot één van deze mogelijkheden. Aan de achterzijde van de achtertuin is een stenen berging aanwezig. Deze is zeer ruim en kan gebruikt worden om fietsen en tuinmeubilair op te bergen. Of denk eens aan een mooie werkplaats, daar is de berging groot genoeg voor.

Kenmerken:
- Zeer ruime woning
- Mooie gelegen in het centrum van Zuidzande
- Prachtig uitzicht over achterliggend polderlandschap
- Voldoende mogelijkheden om nog te renoveren
- Voorzien van een zeer ruime woonkeuken
- Zonnige achtertuin
- Voorzien van een inpandige garage
- Beschikt over drie slaapkamers

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving