Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Aan het dorpsplein van het gemoedelijke dorp Eede, nabij de Belgische grens vind u deze statige half vrijstaande woning. De woning is voorzien van voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een ruime west georiënteerde tuin waar heerlijk genoten kan worden van het buitenleven. De woning kan geheel naar eigen wens en smaak worden aangepast; een ideale kans om van deze fijne locatie uw nieuwe thuis te maken!

  Begane grond : hal met meterkast, toilet, douche en opgaande trap, ruime en lichte L-vormige woonkamer die zicht biedt over de achterliggende tuin, ruime keuken en een praktische bijkeuken met cv-opstelling.

  Eerste verdieping : overloop, drie lichte slaapkamers en toilet;

  Buitenruimte : royale west georiënteerde achtertuin voorzien van een terras, vaste beplanting en een groot gazon. Achter de woning is een stenen garage aanwezig die bereikbaar is via de naast de woning gelegen oprit.

  Kenmerken :
  - Leuk gelegen dorpswoning;
  - Gelegen op een royaal perceel;
  - Voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas;
  - Voorzien van een recente cv-ketel;
  - Geheel naar eigen wens en smaak af te werken;

  Voor meer informatie kijk op onze website, waar een uitgebreide fotoreportage, een video, een virtuele tour en plattegronden beschikbaar zijn.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving