Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving
Video
Meer media
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Dit goed gelegen object in het centrum van Oostburg is een buitenkans en biedt door zijn gemengde bestemming vele mogelijkheden. Dit pand bestaande uit drie volwaardige verdiepingen kan volledig worden bewoond, maar kan ook uitkomst bieden voor het starten van een eigen onderneming op A locatie met bovendien de mogelijkheid om erboven te gaan wonen. Benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die dit pand te bieden heeft? Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de vele opties.

Begane grond: een vloeroppervlakte van circa 40 m2, welke momenteel is ingericht als winkelruimte met opgaande trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Deze verdieping is ideaal geschikt als woonruimte met toilet, berging welke ruimte geeft voor het maken van een keuken, een ruimte aan de achterzijde welke geschikt zou zijn als bijkeuken, kantoor/magazijn.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is momenteel toegankelijk middels een vaste trap. Deze verdieping wordt op dit moment gebruikt als zolder/berging, welke geschikt is voor het maken van slaapkamers.

Kenmerken:
- Gemengde bestemming
- 3 volwaardige verdiepingen
- Interessant beleggingsobject
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Goede zicht locatie aan een doorgaande straat in het centrum

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving