Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

Inschrijven e-mailnieuwsbrief


Bekijk omschrijving
Video
Virtuele tour
Plattegronden

Kenmerken

Algemene kenmerken

Afmetingen

Indeling en ruimtes

Specifieke ruimtes

Omschrijving

Gelegen in ‘de Biezen’ in het buitengebied tussen Eede en Sint-Laureins vind je deze schitterende plek. Maar liefst duizend vierkante meter rust en ruimte, waar het volop genieten is van het buitenleven: fruitbomen, een moestuin en weidse vergezichten over de achterliggende polders is wat deze plek te biezen heeft. De woning is reeds voorzien van een mooie aanbouw en vele werkzaamheden zijn reeds uitgevoerd. Met als grootste voordeel dat u deze woning nog geheel naar eigen wens en smaak kan afwerken. Interesse in deze unieke woning, neem dan snel contact met ons op!

Begane grond : hal met toilet, meterkast, cv-ruimte en opgaande trap, ruime en lichte L-vormige woonkamer die zicht biedt over achterliggende tuin en polderlandschap, open keuken en praktische bijkeuken.

Eerste verdieping : overloop, wasruimte, drie lichte slaapkamers en ruime badkamer;

Zolderverdieping : bergzolder;

Buitenruimte : royale tuin met zicht op achterliggend polderlandschap, voorzien van vaste beplanting, gazons en fruitbomen. Achter de woning is een betonnen garage aanwezig die bereikbaar is via de naast de woning gelegen oprit.

Kenmerken :
- Landelijk gelegen woning;
- Gelegen op een royaal perceel;
- Bouwkundig compleet gerenoveerd;
- Voorzien van authentieke materialen;
- Geheel naar eigen smaak af te werken;
- Energielabel moet opnieuw worden aangevraagd, maar zal naar alle waarschijnlijkheid een A of B-label zijn.

Voor meer informatie kijk op onze website, waar een uitgebreide fotoreportage, een video, een virtuele tour en plattegronden beschikbaar zijn.

Neem contact op!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Omgeving