Vraag bezichtiging aan

Bezichtiging aanvragen

Leuk dat je interesse hebt in dit object! Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de bezichtiging in te plannen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief


  Bekijk omschrijving
  Video
  Virtuele tour
  Plattegronden

  Kenmerken

  Algemene kenmerken

  Afmetingen

  Indeling en ruimtes

  Specifieke ruimtes

  Omschrijving

  Deze charmante woning met diepe tuin is gelegen aan de rand van Aardenburg. Een karakteristieke en sfeervolle woning, die is voorzien van vier slaapkamers, een badkamers, een ruime woonkamer en praktische keuken. Ben je op zoek naar een charmante en karakteristieke woning? Bekijk dan eens deze leuke woning en vraag snel een bezichtiging aan.

  Indeling begane grond: de voordeur geeft toegang tot de hal met trap, toilet en meterkast. De hal geeft toegang tot een langgerekte keuken en een lichte en ruime woonkamer. Het zitgedeelte van de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning is momenteel ingericht als eetgedeelte. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een gezellige keuken. Zowel de eetkamer als de keuken bieden mooi zicht over de diepe achtertuin. Vanuit de keuken is er toegang tot het achterliggende terras. Achter de keuken bevindt zich de badkamer die is voorzien van een ligbad met douche en een wastafel.

  Indeling eerste verdieping: Via de trap in de hal kom je uit op de overloop van de eerste verdieping. De eerste verdieping bestaat uit vier slaapkamers. Twee grotere slaapkamers en twee kleinere slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie houten vloer en ademenen een authentieke sfeer.

  Indeling buitenruimte: De diepe achtertuin van deze woning is voorzien een terras achter de woning en verschillende vaste beplanting. De tuin is verder voorzien van twee buitenbergingen die voldoende bergruimte bieden voor tuingereedschap en -meubilair. De tuin is tevens achterom bereikbaar.

  Kenmerken:
  - Charmante en karakteristieke woning;
  - Zeer praktisch ingedeelde woning;
  - Woning met vier slaapkamers;
  - Praktische keuken en badkamer aanwezig;
  - Diepe achtertuin met terras, groen en bergruimte;;

  Wilt u graag online al uitgebreid een kijkje nemen wat deze woning allemaal te bieden heeft? Bekijk dan zeker onze uitgebreide fotoreportage, de virtuele tour, de video en de plattegronden van deze woning om een goed beeld te krijgen. Enthousiast geworden? Dan maken wij graag een afspraak om de woning samen te bekijken.

  Neem contact op!

   Inschrijven e-mailnieuwsbrief


   Omgeving