IK WIL GRAAG EEN WONING VERHUREN

Dat zijn mooie plannen. Plannen waar MYHOUSE graag bij helpt. Laat hiernaast je gegevens achter en wij staan klaar om mee te zoeken naar de juiste huurder, zorgen voor de juiste acties en nemen alle zorgen uithanden!

Inschrijven e-mailnieuwsbrief

Tijdens de periode dat ons taxatierapport verwerkt werd, kregen we dagelijks updates over de status. De service van MYHOUSE was super, we konden altijd bellen als we nog vragen hadden. Carolien was altijd even vriendelijk en behulpzaam, echt een hele fijne samenwerking.

Felicia Ulveling & Edwin van der Kieboom

Een huis verkopen via MYHOUSE is meer dan alleen een verkooppraatje. Het meedenken is meer dan alleen meedenken, er is een totale inzet voor het bestemmingsplan van de woning. Iedereen is positief, enthousiast, deskundig en betrokken bij het verkoopproces.

Mary Boon

De bezichtigingsaanvragen werden netjes gecommuniceerd en de terugkoppeling na iedere bezichtiging was perfect. Daarnaast had Carolien een adviserende rol bij diverse zaken, ook dit was prima geregeld. Tijdens het tekenen van diverse papieren was het team van MYHOUSE een goede ondersteuning.

Joyce Bracke

Recent verhuurd

Verhuurd

St. Annastraat 53

4524 JC Sluis
Verhuurd

Haven 6

4524 JZ Sluis
Verhuurd

Haven 5

4524 JZ Sluis